CREA-COM BV

Trolieberg 82

3010 Leuven

+ 32 497/86.44.42

aurelie@crea-com.be

  • Noir LinkedIn Icône
  • Pinterest
  • Instagram

"Hey, Ik ben Aurélie en ik geloof in de kracht van een heldere en authentieke communicatie."

Daarom wil ik mensen helpen hun persoonlijke stem te vinden en de taal te gebruiken die projecten tot hun volle recht doen komen, zowel in hun moedertaal als in vreemde talen. De kunst om de juiste woorden op het juiste moment in te zetten, kan immers écht het verschil maken.

Met taal breng je een boodschap over, maar ook zoveel meer.  Het is een manier om je aan de wereld te presenteren, jouw persoonlijk visitekaartje. Hoe je schrijft en spreekt, zegt heel veel over wie je bent en hoe je denkt.  Vaak gaat er veel van de boodschap verloren omdat je bang bent het woord te nemen of omdat je nooit echt geleerd hebt je gedachten te structureren en te formuleren.  Dat is zonde.  Door te werken aan rust, vertrouwen en structuur leer ik om taal efficiënt, maar vooral ook met plezier te gebruiken.  Want wat je graag doet, doe je gewoon beter!

Ik ben er verder ook van overtuigd dat een sterke inhoud nog steeds de sleutel is tot succes.  Er wordt tegenwoordig veel belang gehecht aan de technische kant van zichtbaarheid op sociale media - en dat is volledig terecht! -  maar zonder een ijzersterke en duidelijke content, heeft dat weinig zin.  Inhoud heeft vorm nodig en omgekeerd!

Zelf ben ik tweetalig opgevoed en sinds heel wat jaren getrouwd met een "halve Brit"; ik ben het gewoon om constant verschillende talen te spreken en te schrijven.  Ook mijn studies Romaanse taal- en letterkunde koos ik zorgvuldig vanuit mijn nieuwsgierigheid voor alles wat met taal en literatuur te maken heeft.   Na het studeren, ging ik lesgeven  in het secundair en hoger onderwijs.  Ik bracht er 18 jaar door tussen jonge mensen en verwierf waardevolle inzichten in de complexe wereld van de taalverwerving. Boeiend en tegelijk frustrerend omdat je binnen het reguliere onderwijs niet de mogelijkheid hebt om elke leerling een persoonlijk programma aan te bieden.  Daarom hecht ik veel belang aan het uitwerken van een traject op maat dat rekening houdt met ieders noden en wensen.  Het is de beste manier om ver te komen en je doelen te bereiken.

Heb jij ook zin om je te ontwikkelen tot een happy communicator en wil je je projecten optillen naar "the next level"?  Wil je je werknemers versterken in het geven van presentaties, het deelnemen aan onderhandelingen, vertalen van ideeën in taal, het inspirerend schrijven,…?

Of ben je op zoek naar je inner voice en wil je je toekomst vorm geven? 

Let’s talk!

To speak another language, is to possess another soul.